Velkommen till Skjærhalden Båtforening

Er du gjest i Skjærhalden og ønsker å forhåndsbestille eller betale for båtplass i havna?

  • Vi har 7 ulike soner på ytre brygge med drop-in plasser. Betal når du er der.
  • Hvis du ønsker å forhåndsbestille, gå til forhåndsreservasjon.
Betalingsalternativ:
Forhåndsreservasjon
Døgnavgift

Er du medlem eller søker båtplass i Skjærhaldens Båtforening?

Her kan du administrere din faste båtplass eller stå i kø for å bytte/få ny båtplass.
Logg på for å administrere køplassene dine.

Fast båtplass & kø

SHBF

Sommerkuling - og hvordan vi fortøyer!

Den første (og forhåpentligvis den siste) kastet seg over oss for noen dager siden. Konsekvensen var store for SHBF - og også for noen båteiere som opplevde at skutene gikk i brygga. 4 skadde utriggere var resultatet. Slitasje over tid er nok hovedårsaken, men hvordan vi fortøyer båtene våre er også en medvirkende årsak. Derfor har vi lagt ved noen illustrasjoner som viser hvordan vi best kan fortøye. Både for å sikre båtene samtidig som vi reduserer slitasjen på anlegget. Sjekk dem ut - og juster dine fortøyninger slik at både båt og brygga for en fin reise ved neste kuling. Dette er spesielt viktig for dere som har båter over 2 tonn som ligger værutsatt til. Vi håper at dette blir sjekket opp slik at vi slipper å komme med pålegg og krav til forsvarlig fortøyning. Det er spesielt viktig at dere bruker fester på trebjelkene/trebjelkene for å minimere belastningene på utriggerne.

I løpet av kommende uke vil et eksternt firma ta en gjennomgang av anlegget i ytre havn for å utbedre/reparere/forebygge flere skader på anlegget. I første rekke bytter vi ut foringer og sveiser eventuelle sprekker på utriggere.

Ellers er det å nevne at vi sliter litt med bommen inn til parkeringsplassen til SHBF. Vi har laget en "reveutgang" bak den røde transformatorbua dersom bommen ikke går opp når dere bruker kort/brikker.

Fortsatt god sommer!

Styret i SHBF

Se eksempel på god fortøyning
Se eksempel på god fortøyning med avlastere
Skjærhalden Båtforening c/o Ski Revisjon AS v/Marte A.
Vadbenken 8
1680 Skjærhalden

E-post: post@shbf.no

Personvern


Betal og bookingsystem fra Hamnsystem.se
GDPR